Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.
Investeerder Tom van de Vliet: “Soepele, snelle én veilige transactie via Capital Circle”

Investeerder Tom van de Vliet: “Soepele, snelle én veilige transactie via Capital Circle”

Geplaatst op door

Tom van de Vliet, makelaar in A1-winkelpanden, koos ervoor om te investeren in het Jamin-project in Zaandam, dat afsloot aan 6,5% rente. “Ik was zelf betrokken bij de verhuur van het winkelpand aan Jamin”, vertelt Van de Vliet. “Daarom besloot ik mee in het project te stappen. Capital Circle maakte een soepele en snelle transactie mogelijk. De online omgeving is handig in gebruik en de medewerkers staan voor je klaar als je een vraag hebt.”

“Het ratingsysteem dat Capital Circle hanteert, geeft ook nog eens extra zekerheid. De gedegen analyses die het bedrijf maakt voordat het een project aanbiedt, is een geruststelling voor een investeerder die ergens mee wil instappen. Op die manier ontstaat er complete transparantie en kom je niet voor verrassingen te staan. Capital Circle is echt hét online financieringsplatform voor investeerders en MKB-bedrijven.”

Investeer vandaag!

Investeren