Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Onze franchise merken

Franchise gevers en -nemers werken per definitie nauw samen, de keuze voor een financieringsplatform als financieringsvorm ligt daarom zeer voor de hand. Capital Circle heeft franchise specialisten in dienst die weten dat elke formule totaal eigen kenmerken heeft. De kracht van Capital Circle is deze specifieke wensen uit te werken in steeds unieke arrangementen.

Jamin

Arrangement Jamin

Voor elk project sluit Capital Circle een arrangement af met Jamin. Daarin staat beschreven aan welke voorwaarden franchisenemers moeten voldoen. Dat laat Jamin toe om gericht op zoek te gaan naar ondernemers en verschaft franchisenemers ook de nodige duidelijkheid.

Jamin tekent bij nieuwe projecten bovendien telkens een terugkoopverklaring, voor het geval dat een ondernemer de lening niet kan terugbetalen. In dat geval staat het moederbedrijf garant voor een bepaald percentage van het gefinancierde bedrag. Jamin doet dat bijvoorbeeld voor 70%. Deze verklaring biedt een sterke garantie aan investeerders.

Meer over het Jamin arrangement
Personal Fitness Nederland

Arrangement Personal Fitness Nederland

Personal Fitness Nederland is een lifestyle- en fitnesstudio waar men in alle privacy kan trainen onder professionele begeleiding. De klant kan als individu, met collega’s in groepsverband of met het hele bedrijf aan de slag met personal training, voedingsadvies of mentale coaching.

Meer over het Personal Fitness Nederland arrangement
OptiVolt

Arrangement OptiVolt

Met meer dan 700 klanten en duizenden geïnstalleerde systemen is OptiVolt dè specialist op het gebied van energiebesparing door installatie van energiebesparende systemen en het optimaliseren van bestaande installaties bij grootverbruikers in energie.

Meer over het OptiVolt arrangement
Subway

Arrangement Subway

SUBWAY® is niet zomaar een broodjeszaak. De fastfoodketen, die al meer dan 50 jaar bestaat, zet volop in op vers en gezond eten met een snelle service waarbij de wens van de klant centraal staat. De Amerikaanse keten telt in Nederland inmiddels meer dan 175 vestigingen.

Meer over het Subway arrangement
WAAR

Arrangement WAAR

Een keten van winkels vol mooie, leuke en hippe producten met een goed verhaal. Alle producten zijn fairtrade, biologisch, ecologisch, gerecycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. Ze besteden veel aandacht aan het design van hun assortiment.

WAAR heeft op dit moment vestigingen in 20 plaatsen in Nederland en wilt graag uitbreiden. De formule houdt zicht bezig met het ontwikkelen & uitbreiden van de winkelformule WAAR, Webshop/ e-Commerce en het ontwikkelen van Shop in the Shop Modules. WAAR Nederland gelooft in sociaal ondernemerschap en de kracht van handelen.

Meer over het WAAR arrangement
OAMKB

Arrangement OAMKB

OAMKB is een online accountants-, administratie- of advieskantoor, dat volledig digitaal opereert. Vanaf de factuur tot aan de aanlevering van gegevens aan de bank, de Belastingdienst en Kamer van Koophandel is het proces digitaal en zoveel mogelijk geautomatiseerd.

Meer over het OAMKB arrangement

Investeer vandaag

Bekijk alle projecten