Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.
Capital Circle gaat samenwerking aan met Kapitaal op Maat

Capital Circle gaat samenwerking aan met Kapitaal op Maat

Geplaatst op door

Wellicht heeft u ook meegekregen dat inmiddels Europese regelgeving van kracht is voor crowdfundingdienstverleners zoals Capital Circle. Sinds 22 juni 2015 opereert Capital Circle onder het ontheffingsregime van de AFM. Uiterlijk 10 november 2023 dient dit te worden ingeruild voor een Europese Vergunning voor crowdfundingdienstverleners. Zonder vergunning kan en mag een crowdfundingplatform geen nieuwe projecten meer publiceren na die datum.

Capital Circle heeft overwogen om zelf de benodigde vergunningsaanvraag in te dienen bij de toezichthouder AFM, maar heeft besloten om daarvan af te zien. In plaats daarvan heeft Capital Circle toenadering gezocht tot een partij die deze vergunning inmiddels al in het bezit heeft.

Capital Circle is dan ook zeer blij om aan te kondigen dat zij een samenwerking is aangegaan met Kapitaal op Maat. Kapitaal op Maat is al sinds 2013 actief op de Nederlandse crowdfundingmarkt en heeft eind 2022 de Europese Vergunning voor crowdfundingdienstverleners verkregen. Deze samenwerking garandeert de continuïteit van het Capital Circle platform voor de langere termijn.

Wat betekent dit voor mij als investeerder van Capital Circle?
Op de korte termijn zal er niets veranderen. Maar om aan de randvoorwaarden van de Europese Regelgeving te voldoen, gaan er een aantal zaken veranderen. We informeren u hier binnenkort inhoudelijk over en nemen u stapsgewijs mee in de aanpassingen die wij aan het platform moeten doorvoeren en welke gevolgen dat voor u als investeerder heeft.

Vooralsnog doen wij ons uiterste best om weer regelmatig nieuwe investeringskansen aan te bieden. Houd hiervoor de website en de berichtgeving via de mail in de gaten.


Groeten,

Team Capital Circle

Investeer vandaag!

Investeren