Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Instituut HIP Utrecht Oost

Instituut HIP Utrecht Oost

Donderdag 28 september om 14.00 uur gaat het tweede project van Instituut HIP online. In Utrecht Oost wordt een nieuwe locatie geopend van deze succesvolle studiebegeleidingsformule. Er zijn op dit moment al meer dan 10 kinderdagverblijven in een straal van 500 meter gevestigd rond deze straat. Het is een locatie waar een huiswerkbegeleidingsinstituut als HIP in past. HIP Holding geeft een materiële borgstelling af van 100% van het leenbedrag.

€50.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 6%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

A

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
HIP Utrecht Oost

Gegevens
KvK: 68748981
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Utrecht

Adresgegevens
Biltstraat 144
3572BM Utrecht

Website

instituuthip.nl ›

Documenten

Door het succes van voorgaande vestigingen beginnen Miriam en Diete op een nieuwe locatie aan de Biltstraat in Utrecht. Er zijn op dit moment al meer dan 10 kinderdagverblijven in een straal van 500 meter gevestigd rond deze straat. Daarnaast profiteert deze HIP vestiging ook van de gecombineerde marketing met De School van HIP in Utrecht, die in augustus 2017 haar deuren in dezelfde straat heeft geopend. Het is een locatie waar een huiswerkbegeleidingsinstituut als HIP in past. 

Huiswerkbegeleidingsinstituut HIP is een succesvol bedrijf opgericht in 2006, dat onder leiding van oprichtster Miriam Lensen in 11 jaar tijd is gegroeid naar  meer dan 16 vestigingen in Midden Nederland. Deze vestigingen zijn deels in eigen beheer en deels door franchisenemers gerealiseerd. Elke beginnende vestiging heeft na een jaar ten minste tussen de 20 en 30 leerlingen op abonnementsbasis begeleid. HIP heeft haar ongekende succes te danken aan een uitgebreid, gevarieerd, professioneel en onderscheidend dienstenpakket in huiswerkbegeleiding, bijlessen, coaching en onderzoek. HIP begeleidt basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en studenten bij leren en studeren. In een prettige, stimulerende omgeving en onder leiding van deskundige docenten, remedial teachers en orthopedagogen. Veel aandacht wordt besteed aan de leervoorkeuren, individuele talenten en ontwikkeling van de leerlingen en studenten die bij HIP komen. Zodat een leerling ook in de toekomst zelfstandig kan leren en plannen waardoor de leercapaciteit met sprongen vooruit gaat.

Instituut HIP behoort bij de grotere Instituten van Nederland. Daarom heeft Instituut HIP ook een officiële aanduiding vanuit de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten (LVSI) als zijnde “groot”. Miriam Lensen, directeur van Instituut HIP, heeft zelf 4 jaren een bestuursfunctie gehad binnen de LVSI en heeft Instituut HIP opgericht met als visie om tot de absolute top van het segment te behoren. Dit betreft de kwaliteit en de intensiteit waarmee alle leerlingen begeleid worden.


Het project Instituut HIP Zeist is begeleid door Koelewijn & Partners.
Investeer vandaag!