Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Jamin Zaandam

Jamin Zaandam

Houd je van snoep? Dan mag je dit project niet missen. Schep onbeperkt snoep bij één van de winkels van Jamin. Binnenkort dus ook in Zaandam!

€85.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 6,5 - 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Jamin

Gegevens
KvK: 64583171
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Zaandam

Adresgegevens
Gedempte gracht 37 null null
1506 CB Zaandam

Website

jamin.nl ›

Samenvatting

Bert Helmers (54) is tot nu toe in verschillende, zowel commerciële als organisatorische, functies werkzaam geweest in de grafische industrie. Al heel lang koesterde hij de wens om eigen baas te zijn. Hij gaf weliswaar leiding en was verantwoordelijk voor veel dingen, maar hij had geen eindverantwoordelijkheid. Na een uitgebreide oriëntatie kwam hij in contact met Jamin. Er was eigenlijk meteen een klik. Er kwam een mooi pand vrij in Zaandam, waar Bert binnenkort zijn eigen Jamin-winkel zal openen.

Over Jamin

Deze Nederlandse speciaalzaak blijft verwennen en verrassen. Sinds de oprichting in 1883 levert de franchise een uitgebreid assortiment in onder meer schepsnoep, ijs en chocolade. Geen feestdag gaat voorbij zonder de zoete en hartige lekkernijen van Jamin, dat een naamsbekendheid heeft van ruim 97%. Een team van inkopers en ‘category managers’ stellen centraal het assortiment samen. Maatwerk wordt daarbij geleverd door in te spelen op de actualiteit en de verschillende seizoenen. Een gedegen opleidingstraject vormt een solide basis voor de startende ondernemer bij Jamin. Daarom is er een verplichte stage van minimaal vier weken bij twee verschillende vestigingen. Ook worden er diverse verkooptrainingen, coaching ‘on the job’ en diverse regionale workshops aangeboden. Dit alles om een comfortabele start mogelijk te maken.

Motivatie ondernemer

Bert Helmers: “Tussen Jamin en mij was er meteen een klik. Door de kleinschalige en platte organisatie van de franchise, is de communicatie direct en zijn de lijnen kort. Je merkt dat een enthousiast team dagelijks bezig is met het uitbouwen van de Jamin-formule. Ook trends in de snoepsector uit het buitenland oppikken en de marketingcommunicatie via sociale media spreken mij zeer aan.”

“Mijn ruime ervaring in de verkoop en op organisatorisch gebied kan ik prima toepassen in mijn eigen winkel. Met de steun die Jamin op vele gebieden levert, heb ik het volste vertrouwen in het slagen van de zaak, zodat ook dit hoofdstuk een succesverhaal wordt.”

Investeer vandaag!