Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Jamin Delft

Jamin Delft

Of je nu naar één van de vele winkels gaat of naar de webshop, Jamin biedt een ruim assortiment aan lekkernijen waar je altijd iets lekkers vindt en is niet voor niets dé snoepwinkel van Nederland met meer dan 100 winkels.

€95.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 6,5 - 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Jamin Delft

Gegevens
KvK: 000
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Delft

Adresgegevens
Oude Langendijk 17 0
2611 GK Delft

Website

jamin.nl ›

Rood, geel, blauw, oranje: een explosie aan kleuren. Drop, fruit, chocolade: een symfonie van geuren. Snoepketen Jamin bestaat nu al meer dan 130 jaar, maar binnenwandelen in de meer dan 100 winkels blijft een topervaring. Het personeel kijkt er met de glimlach toe terwijl je probeert te kiezen waarmee je je snoepzak vult. Waar je ook zin in hebt – zoet, zuur, drop of smeuïge chocolade – Jamin biedt het aan.

Dat de franchiseketen blijft uitbreiden, hoeft dan ook niet te verbazen. De Nederlander is een zoetekauw, maar weet ook wat lekker is. Daarom blijft hij kiezen voor het excellente Jamin- snoepgoed. Waar er ook een filiaal verschijnt, het leidt hoe dan ook tot een succes. 

Veel toeristen

Eerstvolgende nieuwkomer is alvast de winkel in Delft. De ondernemer koos voor deze stad, wegens het hoge aantal studenten – zo’n 10.000 – en toeristen. Die laatste groep is goed voor een miljoen bezoekers per jaar, en dat cijfer blijft in stijgende lijn gaan.

De locatie is bovendien bijzonder goed geleden: pal in het oude centrum van Delft en op een steenworp van de Markt. Ten slotte komt de winkel in diverse loop- en koopstromen te liggen, zoals naast het fietspad richting station. Wat concurrentie betreft is er slechts één directe concurrent (Candy Shop Sweets 17) aanwezig in de hele stad.

Ondernemer in hart en nieren

Heidi Päivikki de Leeuw-van Dijk (51) is geboren in Finland, maar woont al sinds haar derde in Nederland. Na haar HAVO-opleiding, ging ze na een tijdje aan de slag als accountmanager voor verschillende bedrijven. Dat deed ze zo’n 14 jaar, waardoor de haar commerciële talent voldoende heeft kunnen ontwikkelen. In 2008 werd ze bedrijfsleidster bij een Ecco-schoenenwinkel in Tilburg, waar ze instond voor onder meer de financiële en personeelsadministratie, inkoop- en verkoopbeleid en aansturen van het personeel. In 2015 liet ze de zaak over en ging ze op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die heeft ze nu gevonden met de uitbouw van een Jamin-filiaal in Delft.

Investeer vandaag!