Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Subway Wageningen

Subway Wageningen

De Amerikaanse fastfoodketen Subway bestaat al sinds 1965 en telt reeds meer dan 44.000 vestigingen in 112 landen, waarvan meer dan 175 franchisevestigingen in Nederland. Daar komt nu weer eentje bij: op Campus Plaza op de terreinen van de universiteit in Wageningen.

€169.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7 - 7,5%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Eat Fresh Wageningen

Gegevens
KvK: 30234012
Opgericht in: 3-10 jaar geleden
Werknemers: 8
Plaats: Wageningen

Adresgegevens
Hoogstraat 93
6701 BR Wageningen

Website

subway.nl ›

Documenten

Subway: niet zomaar een broodjeszaak. De fastfoodketen, die al meer dan 50 jaar bestaat, zet volop in op vers en gezond eten met een snelle service waarbij de wens van de klant centraal staat. De Amerikaanse keten telt in Nederland inmiddels meer dan 175 vestigingen.

De Amerikaanse fastfoodketen Subway bestaat al sinds 1965 en telt reeds meer dan 44.000 vestigingen in 112 landen, waarvan meer dan 175 franchisevestigingen in Nederland.

De keten is de marktleider in de quickservice-branche. Haar formule omhelst de verkoop van sandwiches en salades die ter plekke en naar wens van de klant samengesteld worden. Vers en gezond eten staat daarbij centraal. De filialen bieden een zeer ruim assortiment aan, waarbij hoge kwaliteit een garantie is.

Franchise

De franchiseorganisatie biedt zelfstandige ondernemers, voor eigen risico en rekening, de kans om een restaurant te runnen onder de Subway-formule. De keten biedt franchisenemers daarbij de beste voorwaarden voor succes. Subway scoort hoog wat betreft omzet, ervaring in franchise, stabiliteit, groei en steun aan huidige en toekomstige ondernemers.

Samen met Capital Circle financiert Subway Nederland nu een tweede vestiging in Wageningen, op Campus Plaza. Het is de poort tot de levendige Campus van de Wageningse Universiteit. Doordeweeks lopen er ongeveer 15.000 personen (studenten, werknemers en bezoekers) op de Campus van Wageningen.

De ondernemer

Arno Van Dam (36) is sinds 2008 zelfstandig ondernemer en begon in 2012 zijn eerste Subway-vestiging in Wageningen, waar hij een erg goede winst draait. Toen eind 2014 bekend raakte dat Campus Plaza gebouwd zou worden, zag hij het meteen voor zich: een Subway op de campus te midden van studentenflats en –studio’s. Met de tweede vestiging hoopt hij de studenten te bedienen die graag op hun campus zelf snel een gezond broodje willen halen.

Investeer vandaag!