Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Tabaktief

Tabaktief

Tabaktief is een samenwerkingsverband met circa 100 tabaks-gemakszaken. Hiernaast heb je als ondernemer van een Tabaktief-vestiging de vrijheid om eigen activiteiten te ontplooien.

€60.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8,5 - 9%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

C

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Tabaktief de vlieger

Gegevens
KvK: 65522125
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Zoetermeer

Adresgegevens
Groen-Blauwlaan 113 null null
2718BC Zoetermeer

Website

tabaktief.nl ›

Documenten

Tabaktief is een samenwerkingsverband met circa 100 tabaks-gemakszaken. De winkels bieden een ruim assortiment aan tabaksproducten, e-sigaretten, Lotto/Toto spelen, Staatsloten, cadeaukaarten en e-vouching voor zowel telefonie als internettegoed. Tabaktief voert alle bekende tabak merken op de markt, maar heeft ook een eigen merk sigaretten en shag: Titaan. Hiernaast heb je als ondernemer van een Tabaktief-vestiging de vrijheid om eigen activiteiten te ontplooien. Francis en Angelique hebben ervoor gekozen om ook wenskaarten te verkopen en klanten de mogelijkheid te bieden om pasfoto’s te laten maken.

In de Tabaktief-vestiging in Zoetermeer is ook een ING-servicepunt te vinden, zoals op onderstaande foto weergegeven is. In het ING-servicepunt kunnen klanten veel bankzaken zelf regelen. Klanten kunnen hier eenvoudig geld opnemen en storten via de gecombineerd opname- en stortautomaat, een rekening openen en het afhalen van een pincode of wachtwoordbrief. De ondernemers volgen een speciale opleiding hiervoor, die wordt aangeboden door ING.  

Het ING-servicepunt biedt klanten de mogelijkheid om bankzaken eenvoudig te combineren met het halen van de noodzakelijke boodschappen. Uiteraard worden gegevens vertrouwelijk behandeld en heeft de klant veel privacy, doordat het servicepunt achterin de winkel staat.

De winkel is gevestigd in het winkelcentrum De Vlieger in Zoetermeer. Dit is een kleinschalig, maar druk bezocht winkelcentrum met noodzakelijke winkels als Jumbo, Etos, een bakker, een bloemist en een cafetaria. Het winkelcentrum De Vlieger is centraal gevestigd in de woonwijk Rokkeveen met circa 21.000 inwoners. Tegenover het winkelcentrum zijn ook voorzieningen zoals een goed bezochte sportschool te vinden. De wijk bestaat voornamelijk uit ouderen en gezinnen, de doelgroep waar de ondernemers zich op richten. 

Investeer vandaag!