Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Jamin Goes

Jamin Goes

Deze Nederlandse speciaalzaak blijft verwennen en verrassen. Sinds de oprichting in 1883 voert de franchiseformule een uitgebreid assortiment in onder meer schepsnoep, ijs en chocolade. Geen feestdag gaat voorbij zonder de zoete en hartige lekkernijen van Jamin, dat een naamsbekendheid heeft van ruim 97%.

€58.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Jamin Goes

Gegevens
KvK: 66253675
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Goes

Adresgegevens
Lange Kerkstraa 12A
4461JH Goes

Website

jamin.nl ›

Documenten

Deze Nederlandse speciaalzaak blijft verwennen en verrassen. Sinds de oprichting in 1883 voert de franchiseformule een uitgebreid assortiment in onder meer schepsnoep, ijs en chocolade. Geen feestdag gaat voorbij zonder de zoete en hartige lekkernijen van Jamin, dat een naamsbekendheid heeft van ruim 97%. Een team van inkopers en ‘category managers’ stellen centraal het assortiment samen. Daarbij wordt maatwerk geleverd door in te spelen op de actualiteit en de verschillende seizoenen. Een gedegen opleidingstraject vormt een solide basis voor de startende ondernemer bij Jamin. Er is een verplichte stage van minimaal vier weken bij twee verschillende Jamin vestigingen. Ook worden er diverse verkooptrainingen, coaching ‘on the job’ en diverse regionale workshops aangeboden. Dit alles om een comfortabele start mogelijk te maken.

Jamin Goes

Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de provincie Zeeland. De stad Goes telt circa 27.200 inwoners. Het pand van de nieuwe Jamin winkel bevindt zich in het centrum van Goes, vlak naast de grote markt en in één van de drukste winkelstraten van de stad. Het centrum van Goes is een regionaal winkelhart, met een grote diversiteit aan winkels. De winkelstraten in de binnenstad zijn bijzonder van karakter, dit komt door het middeleeuwse en fijnmazige stratenpatroon. Daarnaast zijn de gezellige achterstraatjes verrassend door het kleinschalige karakter en de bijzondere winkels.

Het centrum van Goes is een monumentenstad, waarbij de overblijfselen van Slot Oostende een bijzonder onderdeel vormen van de Goese geschiedenis, wat bezoekers trekt. Een Jamin vestiging moet het hebben van voldoende traffic. De vestiging van Jamin aan de Lange Kerkstraat 12ª ligt in het hart van het winkelcentrum op een steenworp afstand van de Grote Markt, waar elke dinsdag en zaterdag een gezellige en druk bezochte markt plaatsvindt. 

Naast het feit dat Goes een geweldige winkelstad is, met een grote diversiteit aan winkels, heeft het ook een belangrijke regionale functie en komen er veel consumenten vanuit de wijde omtrek in Goes winkelen. De stad Goes geeft de nieuwe Jamin winkel potentie tot ontplooiing doordat de stad enorm aan het groeien is door middel van de aanbouw van nieuwe wijken en door de plannen voor een nieuwe aansluiting op de A58, zodat Goes beter bereikbaar is.

Investeer vandaag!