Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


OptiVolt 2

OptiVolt 2

OptiVolt is een duurzaam bedrijf dat bijdraagt tot vermindering van schadelijke gassen. Het bedrijf verbetert de 'power quality' van elektrische infrastructuren en het rendement van gasinstallaties.

€150.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 6,5 - 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
OptiVolt

Gegevens
KvK: 52474607
Opgericht in: 3-10 jaar geleden
Werknemers: 11-50
Plaats: Delft

Adresgegevens
Rotterdamseweg 400 F null null
2629HH Delft

Website

optivolt.nl ›

Documenten

OptiVolt zorgt voor energie- en geldbesparing door middel van installaties van energiebesparende systemen bij grootverbruikers. Ook heeft OptiVolt een eigen vloeistof ontwikkeld: OptiFlow®. Dit is een warmtegeleidende, duurzame en biologisch afbreekbare vloeistof voor verwarmingssystemen, waarmee een door OptiVolt gegarandeerde energiebesparing kan worden gerealiseerd.

Klanten van OptiVolt 

Met het bedrag dat opgehaald zal worden via Capital Circle, zullen Present, Theater de Purmaryn en Mavo Vos van energiebesparingsapparatuur voorzien worden. Capital Circle heeft deze debiteuren gecheckt bij EDR en deze zijn voldoende bevonden.

Present 

Present, voorheen AV Zorggroep, is al jaren lang het vertrouwde adres voor (thuis)zorg, wonen, welzijn en dienstverlening in de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden. De twee kernwaarden die voor de gehele organisatie van wezenlijk belang zijn en waar vanuit ze willen handelen zijn: naastenliefde en rentmeesterschap.

Theater de Purmaryn 

Theater de Purmaryn is de schouwburg voor Purmerend en omgeving, gevestigd aan het Waagplein, in het hartje van Purmerend. Al meer dan 20 jaar is dit een bruisend theater voor iedereen. Vanaf 1990 hebben zij meer dan 2 miljoen bezoekers mogen ontvangen bij ruim 6.000 voorstellingen met cabaret, toneel, musical, kindervoorstellingen, concert, show, dans, opera, klassieke muziek en literaire salons.

Mavo Vos 

De Vlaardingse Openbare Scholengroep (De Vos) is een school voor voortgezet onderwijs met ongeveer 1600 leerlingen. Op De Mavo Vos wordt VMBO onderwijs aangeboden in een zogenaamde dakpanklas, waar onderwijs op het hoogste niveau wordt aangeboden.

Samenwerking met Capital Circle

OptiVolt loopt regelmatig tegen het (investerings)obstakel op: bijna alle organisaties hebben te maken met de beperkte houdbaarheid van hun budget. Je kunt je geld immers maar één keer uitgeven. Een deel van onze projecten kunnen nu geen doorgang vinden omdat het voorfinancieren van de energiebesparingsapparatuur een probleem oplevert. De wil en de noodzaak is er vaak wel, maar het geld is er (nu even) niet!

Wies Leenders is met Capital Circle een samenwerking aangegaan, zodat het geld uit de markt kan worden gehaald via crowdfunding. Particulieren en ondernemingen kunnen nu investeren in deze duurzame projecten terwijl de ondernemer zijn investering kan terugbetalen uit de maandelijkse besparing die hij behaald uit de oplossing van OptiVolt.

Nieuwe wetgeving

Nieuwe wetgeving verplicht grote bedrijven om te investeren in mogelijke energiebesparende maatregelen. De projecten van OptiVolt sluiten hier perfect bij aan. In het Energieakkoord is aangegeven dat de maatregelen nu ook daadwerkelijk gehandhaafd zullen worden. Bedrijven kunnen dus gecontroleerd worden of ze zich houden aan de wetgeving.

Toekomst

Mede door de mogelijkheid van financiering door middel van crowdfunding en de nieuwe wetgeving heeft OptiVolt meer mogelijkheden en potentie, waardoor zij veel nieuwe klanten krijgt. Hierdoor zal het project OptiVolt een terugkerend project worden.

Ook zijn er grote klanten van OptiVolt die in de toekomst rechtstreeks met Capital Circle een lening willen aangaan om de energiebesparende installaties van OptiVolt te kunnen realiseren.  

Investeer vandaag!