Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Jamin Almere

Jamin Almere

Jamin Almere is een bestaande winkel op een toplocatie, die vele malen groter is dan het gemiddelde Jamin filiaal in Nederland en met een omzet die minimaal twee keer hoger ligt dan de omzet van een gemiddeld franchisefiliaal.

€320.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 6,5 - 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Jamin Almere V.O.F.

Gegevens
KvK: 66751012
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Almere

Adresgegevens
Stationsstraat 64
1315KJ Almere

Website

jamin.nl ›

Documenten

Jamin Winkelbedrijf heeft vier vestigingen in eigen beheer gehouden omdat die haar nauw aan het hart liggen. Het gaat hier om de toplocaties met bijbehorende omzet, namelijk Kalverstraat, Leidsestraat, Regulierdwarsstraat en Almere. Van de vier eigen winkels gaat Jamin Almere als eerste van filiaal naar franchise, nadat Jamin de ideale kandidaten heeft gevonden aan wie zij deze topvestiging toevertrouwt.

De omzet van Jamin Almere ligt minimaal twee keer hoger dan de omzet van een gemiddelde Jamin, waardoor de marges stukken groter zijn.

De 100 procent commitment en aandacht van een ondernemer in zijn eigen zaak is onovertroffen in vergelijking met een winkel in beheer van een grotere Retail organisatie. Het licht dan ook in de lijn van de verwachting dat het nu al niet magere omzetresultaat nog verder zal verbeteren.

Toplocatie Almere

In de afgelopen 30 jaar zijn er in Almere meer dan 200 duizend mensen komen wonen, waarvan ongeveer 108 duizend in het stadsdeel Almere Stad. Daarnaast telt Almere Centrum op dit moment zelfs meer dan 400 verschillende winkels. Van deze winkels zijn de meeste iedere dag geopend: week in week uit van maandag tot en met zondag. Er is in Almere Centrum dus altijd wel iets te doen. Het is dan ook niet gek dat er in deze urban stad iedere dag wel iets opmerkelijks en/of noemenswaardigs gebeurt. Van stadsplannen tot de opening van nieuwe winkels en van evenementen tot lokale lezingen.

De bezoekers van het centrum, die met de auto komen, hebben tal van parkeerplekken om te parkeren. Alle parkeergarages in Almere Centrum zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend en bevinden zich onder en naast het autovrije winkelgebied.

Investeer vandaag!