Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


WAAR Den Haag

WAAR Den Haag

WAAR is een keten van winkels vol mooie, leuke en hippe producten met een goed verhaal. Alle producten zijn fairtrade, biologisch, ecologisch, gerecycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. Op verzoek van WAAR Nederland zal dit project bij een 100% inschrijving direct worden gesloten.

€50.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7,5%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
WAAR Den Haag

Gegevens
KvK: 67361196
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: 's-Gravenhage

Adresgegevens
Fahrenheitstraat 496
2561DH 's-Gravenhage

Website

ditiswaar.nl ›

Documenten

WAAR Den Haag zal de tweede vestiging worden van een bijzonder ervaren ondernemer, die al twee jaar trotse eigenaar is van WAAR Oud-Beijerland. De sympathieke en enthousiaste ondernemer achter deze WAAR vestigingen is de 36-jarige Ian Vogel, vader van twee prachtige kinderen en zeer tevreden met de franchiseformule van WAAR. 

Bij WAAR kom je voor een goed cadeau met een goed verhaal. Zij verkopen een gevarieerd assortiment mode- en woonaccessoires, food en boeken. Al hun producten zijn op één of andere manier duurzaam geproduceerd; Fairtrade, biologisch, ecologisch, recycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. Ze besteden veel aandacht aan het design van hun assortiment. Koop je een cadeau bij WAAR dan pakken zij het altijd prachtig voor je in.

WAAR Nederland gelooft ook echt in haar franchisenemers en doet voor 50% zelf mee aan elke vestiging die zij opent! De drijvende kracht achter WAAR Nederland is Alec Clement, zelf investeerder in duurzaamheid en oprichter van WAAR Nederland. In het gehele beleid van WAAR komen duurzaamheid, gelijkheid en samenwerking terug. Niet alleen de franchisenemer en –gever hebben profijt van WAAR maar iedereen die betrokken is in de keten profiteert.

WAAR Nederland is de initiatiefnemer van de franchiseformule en exploiteert meer dan 20 vestigen in Nederland. WAAR is flink aan het uitbreiden door nieuwe vestigingen te openen. Dit betekent dat Capital Circle het de komende tijd mogelijk zal maken steeds in verschillende filialen van deze succesformule te investeren 


Investeer vandaag!