Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Jamin Huizen

Jamin Huizen

Wim Steen is al jaren verantwoordelijk voor de eigen Jamin winkels van Jamin Nederland. Nu gaat Wim zelf een Jamin beginnen in zijn woonplaats Huizen.

€65.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 6,5 - 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
W. Steen

Gegevens
KvK: 67710387
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Huizen

Adresgegevens
Kerkstraat 52
1271RM Huizen

Website

jamin.nl ›

Documenten

De financiering van Capital Circle zal worden aangewend voor de start van het nieuwe filiaal Jamin Huizen. Er zal worden geïnvesteerd in een verbouwing van de winkel, de inventaris en voorraad.

De Jamin formule blijft als Nederlandse speciaalzaak verwennen en verrassen. Sinds de oprichting in 1883 voert de franchiseformule een uitgebreid assortiment in onder meer schepsnoep, ijs en chocolade. Geen feestdag gaat voorbij zonder de zoete en hartige lekkernijen van Jamin. Jamin heeft een naamsbekendheid van ruim 97% in Nederland. Bij Jamin stellen een team van inkopers en ‘category managers’ centraal het winkelassortiment samen. Daarbij wordt maatwerk geleverd door in te spelen op de actualiteit en de verschillende seizoenen. Een gedegen opleidingstraject vormt een solide basis voor de startende ondernemer bij Jamin. Er is een verplichte stage van minimaal vier weken bij twee verschillende Jamin vestigingen. Ook worden er diverse verkooptrainingen, coaching ‘on the job’ en diverse regionale workshops aangeboden. Dit alles om een comfortabele start mogelijk te maken.
Investeer vandaag!