Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Betonstation Bleekman

Betonstation Bleekman

Betonstations.nl levert machines en een franchise concept voor het afhalen van kleine hoeveelheden beton en andere cementgebonden producten. Deze machine bevat de grondstoffen; zand, grind, water en cement. Op verzoek van de klant mixt de machine het gewenste product in de juiste hoeveelheid.

€67.500

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Bleekman Holding B.V.

Gegevens
KvK: 09189764
Opgericht in: 10+ jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Beek

Adresgegevens
Didamseweg 31
7037DJ Beek

Website

bleekman.nl ›


Bleekman Beek B.V. levert producten (waaronder zand, grind en split) en diensten aan bedrijven (aannemers, wegenbouwers, hoveniers, bestratings- bedrijven, enz.) én particulieren. Met zand en grind komen iedereen dagelijks in aanraking, omdat we om ons heen dagelijks de verwerking zien van deze grondstoffen in allerlei bouwprocessen. Zonder zand en grind zijn er geen wegen, tunnels of bruggen. En zonder zand en grind zijn er geen huizen, kantoren en winkels.

Zand is nodig voor het maken van stenen.

Grind wordt hoofdzakelijk gebruikt in de betonindustrie (meer dan 25 soorten) en gebroken grind (10 soorten) krijgt meestal een bestemming in de verwerking van asfalt, tuinen, opritten, op daken, etc. Grind wordt gewonnen via zandzuigers. Het wordt gescheiden van zand, gewassen in grote wastrommels en ontdaan van verontreinigingen als klei, veen en hout.

Split wordt gebruikt in tuinen en als verharding op paden en opritten.

Bleekman heeft diverse soorten kipauto's.

Naast een kiptrailer die dagelijks voor een zandput in de regio rijd, hebben zij ook twee auto's 8x4 met kraan (bouwvoertuigen). Hiermee kunnen zowel losgestorte materialen als big bags of pallets met stenen worden vervoerd.

De chauffeurs die Bleekman in dienst heeft werken er al geruime tijd. Zij kennen alle ins en outs van het werk en zijn ook het visitekaartje van het bedrijf in het contact met klanten.Investeer vandaag!