Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Expense Reduction Analysts

Expense Reduction Analysts

Donderdag 1 juni 10:00 uur online. Expense Reduction Analysts (ERA) is een wereldwijde organisatie, die ondernemers helpt om te besparen op de indirecte kosten, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Engeland.

€250.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7,5%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Chem4You B.V.

Gegevens
KvK: 57186030
Opgericht in: 1-3 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Budel

Adresgegevens
Marktstraat 2
6021 CG Budel

Website

expensereduction.com ›

Het project

Theo Bouwmans koopt van de ERA UK organisatie de Area Developer licentie voor Nederland. Hiermee verwerft hij het recht op de royalty’s van de bestaande 17 franchisenemers en heeft hij het recht om de ERA organisatie verder uit te bouwen. Vanaf de dag van aankoop is er dus al een bestaande omzet (nu jaarlijks ruim € 100.000).
De totale investering bedraagt € 350.000, waarbij Theo zelf € 100.000 inbrengt waarmee de gevraagde investering via Capital Circle op € 250.000 uitkomt.
De Area Developer licentie houdt in:
• Toegang tot de software die ingezet wordt om besparingen te realiseren.
• Toegang tot een team van 750 specialisten wereldwijd.
• Recht op de royalty’s van bestaande franchisenemers in Nederland, waardoor er al bestaande omzet is, wat resulteert in een korte terugverdientijd. Theo betaalt minder dan 3x de omzet.
• Uitbouwen van de ERA organisatie tot zeker 40 franchisenemers met ruimte voor 64 franchisenemers. Nu zijn er nog maar 17 franchisenemers.
De AD licentie kan Theo kopen omdat de vorige Area Developer door ernstige ziekte moest terugtreden. De franchisegever (ERA UK) heeft de licentie terug gekocht en een manager aangesteld om de Nederlandse organisatie draaiende te houden. ERA UK wil graag weer een actieve Nederlandse Area Developer die de organisatie vanuit Nederland volledig kan ondersteunen en uitbouwen. Zij kennen Theo Bouwmans, hebben vertrouwen in hem en willen graag dat hij de organisatie in Nederland verder gaat uitbouwen.


Expense Reduction Analysts (ERA)

ERA is ’s werelds meest toonaangevend bedrijf op het gebied van franchising in de kostenbeheersing en de beste keuze onder professionals die hun eigen bedrijf willen bezitten. ERA is al meer dan 20 jaar actief in de franchise business en heeft gedurende die tijd duizenden klanten geholpen bij het optimaliseren van hun winst en het verlagen van hun kosten ERA beschikt over een internationaal netwerk van experts voor kosten- en leveranciersmanagement. Al de ERA adviseurs hebben jarenlange ervaring in hun eigen, specialistische terrein en kennen de verdienmodellen van leveranciers. Zij zien bij bedrijven direct waar winst te behalen valt – en waarde te creëren. 

ERA vindt dat het optimaliseren van inkoop en processen niet alleen maar geld moet besparen: het moet ook waarde toevoegen. ERA wil bedrijfsprocessen verbeteren en diensten versnellen of verduurzamen. Zo realiseert de ondernemer naast flinke kostenbesparingen een hogere klant- en werknemerstevredenheid. 

ERA garandeert een complete aanpak. Zij beginnen met een grondige analyse van de specifieke situatie in een onderneming en gaan vervolgens in gesprek met leveranciers om de gewenste oplossingen en besparingen te realiseren. Daar stopt het niet: ERA begeleidt ook de implementatie en monitort de resultaten. 

In Nederland opereren op dit moment onder de Area Developer licentie 17 single units, allen zelfstandige ERA franchisenemers. 

De werkwijze van ERA is, dat de gevonden kostenbesparingen door middel van een contract van 24 maanden worden vastgelegd en dat deze besparingen 50/50 gedeeld worden met de consultant van ERA. Wat ERA onderscheidt van andere bureaus, is dat zij de gehele implementatie begeleiden nadat het voorwerk gedaan is. Daarnaast werkt ERA op basis van no cure no pay. In 1 op de 100 gevallen komt het voor dat de besparing niet of niet geheel wordt gerealiseerd. In dat geval wordt overgegaan tot restitutie van het teveel gefactureerde bedrag.Investeer vandaag!