Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Mijn Onderneming Duurzaam

Mijn Onderneming Duurzaam

Vrijdag 24 november 14:00 gaat dit project van start. Mijn Onderneming Duurzaam is een succesvol platform dat bedrijven op een effectieve manier helpt bij het verduurzamen. Door verschillende marktpartijen bij elkaar te brengen zijn de investeringen vele malen lager en is de terugverdientijd een stuk korter.

€50.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7,5%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Mijn Onderneming Duurzaam B.V.

Gegevens
KvK: 63770806
Opgericht in: 1-3 jaar geleden
Werknemers: 11-50
Plaats: Elst

Adresgegevens
Industrieweg Oost 21
6662NE Elst

Website

mijnondernemingduurzaam.nl ›

Documenten

Samenvatting
Het duurzame platform brengt verschillende marktpartijen op het gebied van procesoptimalisatie, verlichting, isolatie, mobiliteit en zonnepanelen bij elkaar. Door middel van een integrale samenwerking zijn de investeringen vele malen lager en is de terugverdientijd vele malen korter bij het verduurzamen van organisaties en bedrijven. Dit concept is sinds 2015 uitgetest bij ruim 1500 MKB bedrijven, scholen en maatschappelijke instellingen en blijkt zeer succesvol te zijn. Gezien het grote potentieel van meer dan 200.000 bedrijven en instellingen die voor 2020 de eerste verduurzamingsstap gedaan moet hebben, is besloten de geslaagde formule over heel Nederland uit te rollen.

Mijn onderneming Duurzaam leent € 50.000,- om te investeren in de verdere ontwikkeling van het platform en de franchise organisatie om een snellere groei te kunnen bewerkstelligen. Voor het opzetten van de franchise organisatie wordt gebruik gemaakt van een gerenommeerd franchise adviesbureau, die veel ervaring heeft in het opzetten van verschillende franchiseformules. 

De onderneming 
Het platform helpt ondernemers om snel inzicht te krijgen in welke duurzaamheidsoplossingen bij hen passen. Mijn Onderneming Duurzaam heeft een unieke formule ontwikkeld waarbij er door middel van verschillende Scans zo snel mogelijk in beeld kan worden gebracht hoe het met het energieverbruik van een onderneming gesteld is. Aan de hand van de scans bekijkt Mijn Onderneming Duurzaam waar de gescande onderneming kan besparen en, met welke producten en diensten deze duurzame besparingen zo goedkoop en snel mogelijk gerealiseerd kan worden.

Het platform wordt gevormd door verschillende vaste experts en aanbieders op het gebied van procesoptimalisatie, verlichting, isolatie, mobiliteit en zonnepanelen. Mijn Onderneming Duurzaam heeft een samenwerking met de op het platform aangesloten partners, waardoor er meer bereikt kan worden voor goedkoper. Als de installaties op elkaar afgestemd worden, zijn de investeringen vele malen lager en is de terugverdientijd vele malen korter. 


De ondernemer 
De ondernemer achter Mijn Onderneming Duurzaam is Patrick Stevens. Een bevlogen ondernemer met veel passie om zowel ondernemers als de wereld beter te maken. 

Patrick is al ruim 20 jaar ondernemer. Hij heeft ondernemingen in de elektrotechniek geëxploiteerd, maar begon steeds meer interesse te ontwikkelen richting de duurzame branche. De ondernemer is dan ook bewust van zichzelf, waardoor ook zijn aandacht voor de wereld om hem heen groeit. Hij ziet het belang van een duurzame manier van leven en draagt daar aan bij op een bewuste wijze. Zijn betrokkenheid heeft geleid tot het model van Mijn Onderneming Duurzaam.  

  • Eén van zijn kwaliteiten is om duurzaam en ondernemen te koppelen aan een goed en eerlijk verdienmodel. Hierdoor wordt duurzaam ondernemen interessant en heeft deze manier van ondernemen volgens Patrick een toekomst. Patrick geloofde en ondervond dat wanneer ondernemers de handen ineen slaan, iedereen hier profijt van heeft. Door samen te werken kunnen de prijzen omlaag, verdient iedere partij hierop en geven we een stukje terug aan de wereld.  


De financiering en zekerheden

De financiering zal worden aangewend voor het optimaliseren van  de de Scans en order workflow van Mijn Onderneming Duurzaam, en om de franchiseformule in Nederland uit te rollen.  


De volgende zekerheden worden ingebracht:

  • De ondernemer geeft een persoonlijke borgstelling af.
  • Er is een overlijdensrisicoverzekering afgesloten voor het gehele bedrag van de lening welke is verpand aan Capital Circle.


Investeer vandaag!