Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


De Klussenier - Andy de Kort

De Klussenier - Andy de Kort

Vrijdag 6 oktober om 14:00 uur zal het project De Klussenier - Andy de Kort van start gaan. De Klussenier is een A-merk met landelijke naamsbekendheid op het gebied van klussen in en rond de particuliere woning. De Klussenier staat voor veelzijdigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

€25.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Andy de Kort t.h.o.d.n. De Klussenier

Gegevens
KvK: 69246505
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Oirschot

Adresgegevens
Kortenaarlaan 3
5688 CE Oirschot

Website

klussenier.nl ›

Documenten

Andy de Kort heeft in zijn vrije tijd veel kluservaring opgedaan zowel voor zichzelf als bij anderen.Toen de werkzaamheden van Andy in loondienst te veel kantoorwerk werden en hij hier geen energie meer van kreeg kwam zijn oude ambitie bovendrijven. Het starten van een eigen klusbedrijf. Andy wilt zich hiervoor aansluiten bij een gerenommeerde organisatie met een stevige naamsbekendheid. Toen kwam de Klussenier in beeld waar franchisenemers hulp krijgen bij marketing en actieve ondersteuning bij het ondernemen.


De klussenier

Het Klushuis Nederland B.V. is de franchisegever van de Klussenier. De Klussenier is een A-merk met landelijke naamsbekendheid op het gebied van klussen in en rond de particuliere woning. De Klussenier komt voor in televisieprogramma's zoals Help, Mijn Man Is Klusser en Welcome Home. Consumenten zoeken en vinden De Klussenier omdat ze weten dat De Klussenier staat voor veelzijdigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Circa 180 Klusseniers brengen dit dagelijks in de praktijk.Investeer vandaag!