Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Happy Tosti Breda

Happy Tosti Breda

Vrijdag 10 november 14:00 gaat dit project van start. Dit is de vierde vestiging van de bewezen franchiseformule Happy Tosti. De formule weet sociale betrokkenheid te combineren met een commercieel concept. Happy Tosti creëert voor jongeren met een arbeidsbeperking banen in een reguliere omgeving. De drijfveer van deze formule is maatschappelijk verantwoord ondernemen op een A-locatie, zonder afhankelijk te zijn van zorggerelateerde subsidies. Met dit unieke succesvolle concept heeft Happy Tosti meerdere awards in de wacht weten te slepen.

€120.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
D. Golverdingen

Gegevens
KvK: 69515743
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Leerdam

Adresgegevens
Lindestraat 4
4142WC Leerdam

Website

happytosti.nl ›

Documenten

Samenvatting
David Golverdingen opent met een ruim eigen vermogen een Happy Tosti vestiging in het hart van Breda. De formule is een bewezen concept, die sociale betrokkenheid weet te combineren met een commercieel aanpak. Happy Tosti creëert voor jongeren met een arbeidsbeperking banen in een reguliere omgeving. De drijfveer van deze formule is maatschappelijk verantwoord ondernemen op een A-locatie, zonder afhankelijk te zijn van zorggerelateerde subsidies. Dit unieke, sociale en duurzaam concept heeft ervoor gezorgd dat Happy Tosti meerdere awards heeft gewonnen.


De formule
Happy Tosti is het sociale lunchrestaurant waar iedereen vrolijk van wordt. In het restaurant worden de lekkerste tosti’s gemaakt, die geserveerd worden door de altijd-Happy-medewerkers met een arbeidsbeperking genaamd Happy Heroes.  Door middel van job coaching en professionele begeleiding wordt bij elke Happy Hero gezocht naar de kwaliteiten. Door hen werkzaamheden aan te bieden die passen bij de kwaliteiten die zij hebben, haalt Happy Tosti het beste resultaat uit hen naar boven. Het blije gevoel dat de medewerkers van Happy Tosti uitstralen, doordat ze een gewaardeerde en uitdagende baan hebben, kunnen de gasten niet ontgaan. Door de commerciële horeca aanpak te combineren met sociale betrokkenheid is Happy Tosti een bewezen concept geworden met groeiende franchisevestigingen.

Het product ‘Happy Tosti’ heeft altijd 2 elementen: ingrediënten en beleving. Zoveel mogelijk mensen een simpel maar fantastisch product laten proeven. Het restaurant serveert niet alleen tosti’s in de meest creatieve vormen maar ook yoghurts, soepen, salades en verschillende verse sappen en huisgemaakt limonades. Door te focussen op de kwaliteit van het product en de snelle, vrolijke en professionele service, blijven de gasten terug komen.


De locatie
Happy Tosti Breda is gevestigd in hartje Breda, aan de veel bezochte Veemarktstraat in het stadsdeel Breda Centrum. Deze straat bevindt zich in de binnenstad van Breda en is de verbindingsweg tussen de Grote Markt en het parkeerterrein de Vlaszak. De gezellige straat staat bekend om de veelheid aan hippe winkels en de gezellige sfeer. 

De ondernemer
De ondernemer achter Happy Tosti Breda is David Golverdingen. David is opgegroeid in een familie waar veel horecaondernemers actief zijn en heeft hier van jongs af aan veel horeca ervaring opgedaan. Ondertussen heeft David zowel de hbo opleiding commerciële economie als de minor Bestuur & beleid aan de Universiteit van Utrecht succesvol afgerond. Afgelopen zeven jaar is hij actief geweest in het sociaal domein voor de gemeente Utrecht en Leiden waar David kwetsbare mensen hielp in het arbeidsproces. Met zijn ervaring en kennis in het begeleiden, organiseren en managen van personeel en zijn passie voor het sociale domein is hij de ideale kandidaat voor het exploiteren van een Happy Tosti vestiging. 


De financiering en zekerheden
De financiering zal worden aangewend voor de start en exploitatie van Happy Tosti Breda. Hiermee zal geïnvesteerd worden in de verbouwing van het pand, de inventaris, fee’s, waarborgsommen, de openingskosten en voorraad. 

De totale investering bedraagt €165.000,-, waarvan €45.000,- aan eigen middelen door de ondernemer zelf wordt ingebracht. De financieringsbehoefte bedraagt hierdoor €120.000,-. De lening van €120.000,- wordt aangeboden tegen een rendement van 8% over een looptijd van 5 jaar.


De volgende zekerheden worden ingebracht:

  • Naast de eigen middelen die door de ondernemer ingebracht worden, geeft de ondernemer een persoonlijke borgstelling af. 
  • Er wordt een pandrecht gevestigd op de inventaris en bouwkundige voorzieningen.
  • Er is een overlijdensrisicoverzekering afgesloten voor het gehele bedrag van de lening welke is verpand aan Capital Circle.
  • Bij eventuele uitwinning heeft de franchisegever een inspanningsverplichting om zijn medewerking te  geven om de zekerheden aan derde te verkopen of zorgt te dragen voor een nieuwe ondernemer.


Investeer vandaag!