Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Personal Fitness Nederland Roosendaal

Personal Fitness Nederland Roosendaal

Open op maandag 9 april om 14.00 uur. De persoonlijke aanpak van Personal Fitness Nederland werpt zijn vruchten af. Om te beginnen voor klanten die er echt en blijvend resultaat boeken op het gebied van gewichtsverlies, fitheid en gezondheid. Maar ook voor franchisenemers is het een zeer lucratieve formule. Tenslotte blijkt het ook voor onze investeerders een succesvolle formule gezien de stabiele resultaten van de vorige vijf projecten van Personal Fitness Nederland.

€38.500

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

C

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Maxime Trouwen

Gegevens
KvK: 70717554
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Roosendaal

Adresgegevens
Vijfhuizenberg 175
4708 AJ Roosendaal

Website

personalfitnessnederland.nl ›

Dit is al weer de zesde vestiging van Personal Fitness Nederland die voor haar startkapitaal een beroep doet op de crowd van Capital Circle.

Personal Fitness Nederland (PFN) is een lifestyle- en fitness-studio. Trainen onder professionele begeleiding, met de nodige privacy. Zowel als individu, in groepsverband of met het hele bedrijf. Personal Fitness Nederland biedt een combinatie van personal training, voedingsadvies en mental coaching. Het succesvolle FIT for LIFE programma dat door Personal Fitness Nederland is ontwikkeld zorgt ervoor dat iemand zich voor altijd fit en gezond voelt.

Beweging: “Wekelijks trainen met een eigen personal trainer in de studio. Iedere week nieuwe oefeningen en uitdagingen om tot het uiterste te gaan. Deelnemers staan versteld van hun eigen kracht! Deelnemers aan het programma ontvangen een persoonlijke fitness-set waarmee ze de oefeningen thuis, in de eigen tijd en omgeving herhalen. Super eenvoudig, effectief en men bespaart een hoop tijd!” 

Voeding: “Iedere week is er een 'weegmoment' met een eigen personal coach. Aan de hand van het gewicht stelt de coach in overleg met een gewichtsconsulent een persoonlijk voedingsadvies samen. Tijdens het 'Fit fot Life' programma leren deelnemers alles over een gezonde levensstijl, gezonde, verantwoorde voeding en het effect van (snelle) suikers en vetten. Zo is het jojo-effect verleden tijd.”

Mental coaching: “Tijdens het programma zorgt de PFN trainer ervoor zorgen dat mensen meer oplossingsgericht gaan denken. Door het programma en de coaching zitten deelnemers beter in hun vel en ervaren ze minder stress.”

Franchisers van de formule kunnen rekenen op uitgebreide ondersteuning vanuit de franchisegever.

  •   Gegarandeerd minimaal 300 aanvragen van potentiële klanten in de eerste 6 maanden.
  •   Een stabiel klantenbestand: Gemiddeld 50 klanten binnen 6 maanden. En 70 klanten binnen 12 maanden.
  •   Direct gebruikmaken van een kant-en-klaar en doorontwikkeld bedrijfsconcept dat zijn succes elke dag weer bewijst.
  •   Hulp en ondersteuning op alle gebieden: van trainingsschema's en voedingsadvies tot sales en administratie.
  •   Bij 70 klanten een gemiddelde jaaromzet van € 100.000, met een gemiddelde winstmarge van maar liefst 55%.
  •   Uniek concept: Lage investering met hoog rendement.
  •   Het Personal Fitness Nederland concept is succesvol in zowel kleine als grote gemeentes.

Investeer vandaag!