Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Car Finance Rotterdam III

Car Finance Rotterdam III

Op maandag 4 juni 2018 om 14.00 uur opent het derde project voor Car Finance Rotterdam B.V. (CFR). CFR is de financieringsmaatschappij van de SCL groep, een succesvolle onderneming in de logistieke dienstverlening die al ruim 10 jaar is gespecialiseerd in het verplaatsen van auto’s over de hele wereld. CFR is speciaal in het leven geroepen om werkkapitaal aan te trekken voor de werkmaatschappijen van de SCL groep. Naast de huidige groep informal investors is er via Capital Circle de mogelijkheid voor een breder publiek om te investeren.

€250.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Car Finance Rotterdam B.V.

Gegevens
KvK: 67516211
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Amsterdam

Adresgegevens
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam

Website

cfr-rotterdam.nl ›

CFR is de financieringsmaatschappij van de SCL groep, een succesvolle onderneming in de logistieke dienstverlening, al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het verplaatsen van auto’s over de hele wereld. CFR financiert exclusief de import- en export-vennootschappen van de SCL groep, te weten European Dealer Supply B.V. (EDS) en Global Dealer Supply B.V. (GDS).   

Alle geïnitieerde transacties vanuit CFR worden vooraf beoordeeld en volgens een streng protocol gestructureerd en gecontroleerd waarbij transactierisico’s worden ingedekt.   

Voor de investeerder is dit project daardoor een vrijwel risicoloze belegging tegen een goed rendement. 

Investeer vandaag!