Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


SNS Groesbeek, Bemmel en Boxmeer

SNS Groesbeek, Bemmel en Boxmeer

Terwijl de meeste banken zo veel mogelijk kleine filialen sluiten, is SNS juist ontzettend actief in de regio. Berend Tissen heeft zijn filialen al meer dan 8 jaar en was één van de eerste franchisenemers bij SNS. Hij wil nu alleen verder en gaat zijn compagnon uitkopen. Hij bruist van de energie en gaat de groei in al zijn filialen versnellen!

€160.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

A

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
B.J. Tissen Beheer B.V.

Gegevens
KvK: 09209754
Opgericht in: 3-10 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Leuth

Adresgegevens
Veldstraat 6 A
6578AS Leuth

Website

snsbank.nl/particulier/banken/groesbeek.html ›

SNS is de vierde grootbank van Nederland en is een 'normale' bank zonder franje met dienstverlening via internet en winkels in het hele land. Het hoofdkantoor van De Volksbank bevindt zich in Utrecht. De merken van De Volksbank hebben allemaal een geschiedenis van maatschappelijke betrokkenheid. SNS ontstond als samenwerkingsverband van spaarbanken. De eerste werden in 1817 opgericht om arme mensen in staat te stellen een kleine financiële reserve op te bouwen.

SNS heeft geen kantoren, maar winkels. Inmiddels meer dan 200 door heel Nederland. In deze winkels ondernemen sinds 2009 meer dan 50 franchisenemers in hun eigen lokale omgeving. Ze bieden klanten het beste van twee werelden, namelijk gewoon goede bancaire en adviesproducten van het eigen merk en een aanvulling met producten van andere aanbieders. Dit biedt de franchisenemer de mogelijkheid om klanten altijd het beste aanbod te kunnen doen. SNS wil het als bank anders doen. Bankieren kan én moet volgens SNS een stuk normaler; begrijpelijke producten met een concreet voordeel voor de klant. En geen bankentaal, maar mensentaal. Daarin spelen de franchisenemers een belangrijke rol. Zij zijn manager van de vestiging, maar hebben tegelijkertijd heel veel klantcontact.SNS zoekt bewust naar franchisers die een passie hebben voor enerzijds het geven van een complex totaaladvies en anderzijds houden van dit directe klantcontact. Ze moeten lange-termijnrelaties opbouwen met bestaande en nieuwe  klanten. Franchisenemers van SNS zijn zelfstandig ondernemer en daarmee zowel juridisch als economisch zelfstandig en eindverantwoordelijk voor de eigen business. De ondernemer geeft leiding aan een eigen team van klant- en financieel adviseurs. De klantadviseurs houden zich bezig met bijvoorbeeld financiële vraagstukken over betalen, sparen en verzekeren. De financieel adviseurs nemen samen met de ondernemer de complexe adviezen voor hun rekening.

Hoewel een franchisenemer werkt voor eigen rekening en risico, staat deze er niet alleen voor. SNS zorgt voor goede ondersteuning en een intensieve samenwerking, naast de vrijheid van handelen binnen de kaders van de franchiseformule. SNS biedt ondernemers de ruimte en neemt haar franchisenemers zoveel mogelijk werk uit handen. Denk hierbij aan zaken als inkoop, marketing en de administratie. Zo blijft er zo veel mogelijk tijd over voor het geven van financieel advies, het ondernemen en het coachen van het team.

 Investeer vandaag!