Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


30ml Zadelstraat

30ml Zadelstraat

Op maandag 9 juli om 14 uur opent het project 30ml Zadelstraat. Het klinkt cryptisch, maar 30 milliliter is de inhoudsmaat van een shot espresso, de basis van dit horeca concept in specialty coffee van het echtpaar Wendy en Frans Kooijman.

€55.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
30ml Zadelstraat B.V.

Gegevens
KvK: 70701350
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Utrecht

Adresgegevens
Geelwortelweg 28
3541SR Utrecht

Website

30ml.nl ›

30ml is een specialty coffee espressobar. 30ml is vernoemd naar de maat van één shot espresso, de basis van de meeste koffies die bij 30ml gemaakt worden. Bij 30ml espressobars drinkt u niet gewoon een kopje koffie, maar gaat het om de totaalbeleving. Laten zien, ruiken, proeven en beleven wat koffie is. De groene koffiebonen kopen de eigenaars zelf in en ze branden deze in hun eigen koffiebranderij, op een externe locatie in Utrecht. In de espressobar krijgt u dus een espresso, cappuccino of filterkoffie van de eigen vers gebrande bonen: toegankelijke specialty coffee van kwaliteit dus. Zo slaan Frans en Wendy Kooijman een brug tussen de specialty coffees en het brede publiek.

In 2011 openden Frans en Wendy hun eerste mini koffiebar annex winkel in Utrecht centrum. In 2013 waren ze klaar voor een vestiging op een vaste locatie met een horeca vergunning. Dit werd espressobar 30ml op de Mariastraat. Deze zaak liep zo goed, dat ze in 2017 uit het pand groeiden. Ze konden verhuizen naar een groter pand aan het Vredenburg, de huidige flagship locatie van 30ml. 

Het centrum van Utrecht is niet heel erg groot maar groot genoeg voor een tweede locatie van 30ml. Frans en Wendy hebben een charmant pandje kunnen bemachtigen aan de Zadelstraat 11, in het kloppende hart van het centrum van Utrecht. 

De Zadelstraat is een echte flaneerstraat in Utrecht, een autoluwe, prachtige winkelstraat met een grote passantenstroom: winkelend publiek, zakelijke lunchers, toeristen, studenten en een grote stroom fietsende forensen. Grote ketens zijn hier niet vertegenwoordigd, hier vindt u de lokale ondernemer. Kleine, leuke winkeltjes en cafeetjes zijn hier gevestigd in mooie oude pandjes. De Zadelstraat is dan ook bij uitstek een geschikte locatie om een tweede 30ml Coffee Boutique te openen; een overheerlijk kopje koffie, vers sapje, huisgemaakt gebak maakt een dagje winkelen of een city-trip helemaal compleet.


Investeer vandaag!