Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
Aankoop Onroerend Goed Balanzs Deel 1

Aankoop Onroerend Goed Balanzs Deel 1

Zsoka en Menno Bernard hebben de mogelijkheid om het pand aan de laan van Meerdervoort 96c te kopen waar zij in 2011 hun eerste studio hebben geopend. De studio is hier nog steeds gevestigd. Daarnaast wonen de ondernemers boven dit pand.

€450.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 5%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

A

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Balanzs Nederland Holding B.V.

Gegevens
KvK: 58339515
Opgericht in: 3-10 jaar geleden
Werknemers: 6-10
Plaats: 's-Gravenhage

Adresgegevens
Laan van Meerdervoort 96 B
2517AR 's-Gravenhage

Website

balanzs.nl/ ›

Balanzs heeft zes yoga en wellness-studio’s waar bezoekers in een eigentijdse en frisse omgeving weer in Balanzs komen. De studio’s kenmerken zich door hun open en toegankelijke karakter en door hun uitgebreide faciliteiten en state of the art technologie. In de studio’s kunnen yoga en mindfulness lessen gevolgd worden. Balanzs weet yoga op een down to earth manier te brengen met als gevolg dat een veel grotere doelgroep interesse krijgt en de stap naar een yogales zet. De grootste groep deelnemers bestaat uit beginnende yogi’s.

 

Balanzs biedt verschillende vormen van yoga aan, waaronder als eerste in Nederland het nu zeer populaire Hot Yoga. Hot yoga wordt beoefend in een ruimte waar de temperatuur rond de 38 graden is. Deze fysieke en zeer uitdagende les is zeer populair in de vestigingen in Den Haag en Rotterdam. 

 

Balanzs weet de juiste snaar te raken tussen nuchterheid en inspiratie en dit spreekt aan. Balanzs biedt geen fitness, geen traditionele yoga, maar een juiste Balanzs tussen die twee vormen. 


De interesse in yoga blijft groeien. Zo is Yoga sinds dit jaar nummer 10 op de lijst van meest beoefende sporten in Nederland (bron: NOCNSF). Er wordt verwacht dat het aantal mensen dat yoga beoefent zal blijven groeien en dat de piek nog niet bereikt is.

 

Dit is voor Balanzs de reden om verder te willen groeien. Het streven is om te groeien naar tien vestigingen en uit te breiden naar andere steden in Nederland.  Inmiddels 

Zijn er zes vestigingen:

Den Haag: 3 vestigingen

Rotterdam: 2 vestigingen

Utrecht: 1 vestigingen 

Zsoka & Menno Bernard startten in 2011 als VOF. Wat inmiddels is omgezet naar BV met Holding constructie. Op dit moment zijn er 4 FTE werkzaam en zijn er ongeveer 90 yogadocenten en therapeuten als zzp'er betrokken bij Balanzs.

Zsoka Horsman en Menno Bernard hebben de mogelijkheid om het pand aan de laan van Meerdervoort 96c te kopen waar zij in 2011 hun eerste Balanzs studio hebben geopend. De studio is hier nog steeds gevestigd. Hiervoor doet het ondernemersduo een beroep op de crowd van Capital Circle.