Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Safelocker Nederland B.V.

Safelocker Nederland B.V.

Op 6 januari 2020 opent het project Safelocker Nederland B.V. voor uw investering. Voor mensen die thuis geen kluis willen hebben, voorziet Safelocker in een veilige en zeer toegankelijke oplossing.

€185.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7,5%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Safelocker Nederland B.V.

Gegevens
KvK: 66278945
Opgericht in: 3-10 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Leerdam

Adresgegevens
Nijverheidstraat 5
4143HN Leerdam

Website

safelocker.nl ›

Documenten

Safelocker biedt iedere Nederlander de mogelijkheid om zijn of haar waardevolle spullen veilig en – voor de huurder van de Safelocker – makkelijk toegankelijk op te bergen. Intelligente beveiliging en bereikbaarheid staan hierbij voorop.

 

Safelocker is onstaat vanuit Dujardin Brandkasten B.V., partner op het gebied van geld- en waardeberging, cash managementsystemen en geldautomaten dienstverlening. Dujardin is actief op de markt voor bouwtechnische oplossingen. Specialisaties zijn kluis-gerelateerd: kluiskamers (ook wel kluisruimtes genoemd), veiligheidsdeuren, tourniquets en inbraakwerende wanden. 

 

Na de overname van dit bedrijf door Olivier Haverkate en Martin de Groot is Safelocker ontwikkeld, vanwege de verdwijnende faciliteiten op dit gebied bij de banken in Nederland. Dujardin kreeg veel vragen van mensen die hun bankkluisje bij hun bankfiliaal moesten opgeven. Veel van deze mensen wilden geen kluis in hun eigen huis. Safelocker speelt hier op in.   

 

Huisvesting vindt bij plaats door middel van een “shop-in-shop” model bij bestaande MKB winkels om optimale service te verlenen waar nodig. Safelocker werkt hierbij samen met een passievolle commerciële vertegenwoordiging. Dit zorgt voor lage kosten, een efficiënte samenwerking met de uitbater en een verdeling van belangen.

 

Safelocker heeft een platform ontwikkeld dat op efficiënte wijze en zo veel mogelijk geautomatiseerd bankkluisjes en safeloketten beschikbaar stelt. Ondanks dat geeft de uitbater de klant persoonlijke begeleiding en uitleg bij het eerste bezoek aan de winkel.


Safelocker hoe werkt het:

 Investeer vandaag!