Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
Overname Used products Zaandam

Overname Used products Zaandam

Op donderdag 12 december om 14 uur opent het project Overname Used Products Zaandam. De 33-jarige Randy Stena neemt de vestiging Zaandam over van de huidige eigenaren. Hij kent de vestiging goed, omdat hij al een aantal jaren als bedrijfsleider in deze Used Products vestiging Zaandam werkt.

€110.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Used Products Zaandam i.o.

Gegevens
KvK: I.O.
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Zaandam

Adresgegevens
Rozengracht 58
1506SG Zaandam

Website

usedproductszaandam.nl ›

Used Products is de grootste keten van winkels in tweedehands goederen. Vrijwel overal in Nederland bevinden zich filialen, geleid door zelfstandige ondernemers. De succesvolle franchiseorganisatie is opgericht in 1997 en begeeft zich in bijna alle productgroepen van de tweedehands markt.
 
Used Products koopt en verkoopt: smartphones, audio, games, gameconsoles, gereedschap, sieraden, horloges, computers, televisies, muziekinstrumenten, dvd’s, huishoudelijke artikelen, scooters, laptops, tablets, goud en nog veel meer. 
Ook bieden ze hun klanten een unieke service voor de terugkoop van duurzame gebruikte producten. Iemand die tijdelijk contant geld nodig heeft verkoopt zijn of haar product met de mogelijkheid dit product weer terug te kopen. In Nederland zetten ze de sterke groei al jaren achtereen door, er zijn inmiddels 56 winkels. De verdiensten liggen bij gebleken geschiktheid van de ondernemer behoorlijk bovengemiddeld.
 
Ook in het buitenland timmert Used Products hard aan de weg. In België, Spanje en Oostenrijk zijn de eerste winkels met succes geopend en ook in andere landen zoekt de formule kandidaten die de masterlicentie voor dat land willen exploiteren of een winkel willen openen.