Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


AddContract Ronald Woudstra

AddContract Ronald Woudstra

Op maandag 20 januari om 14:00 uur opent deze aanvraag. AddContract is een netwerk van professionele consultants, gespecialiseerd in kostenreductie bij MKB-bedrijven, grotere corporates, zorg- en kind-zorgorganisaties. Zijn commerciële kennis en ervaring zal Ronald Woudstra enerzijds inzetten om voor klanten kostenreductie te realiseren, anderzijds kan hij hiermee ook een actieve bijdrage leveren aan de AddContract organisatie.

€35.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Channelyzer

Gegevens
KvK: 67625975
Opgericht in: 1-3 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Papendrecht

Adresgegevens
Zernikelaan 692
3356XT Papendrecht

Website

addcontract.nl ›

Documenten

AddContract is een franchise-netwerk van professionele consultants, gespecialiseerd in kostenreductie bij het midden- en kleinbedrijf, grotere corporates en zorgorganisaties. AddContract is gestart in 2012 en vanaf 2018 als franchise-organisatie gestart. Momenteel zijn er twee eigen vestigingen en zeven franchisers. De ambitie is om in 2025 het aantal van 30 franchise-vestigingen te realiseren.
 
Mkb-ers hebben het druk met ondernemen. Daardoor nemen veel ondernemers bijvoorbeeld terugkerende facility contracten voor lief. Markten worden steeds flexibeler, de gemiddelde contractduur wordt steeds korter. Veel ondernemers vragen zich onvoldoende af wanneer contracten aflopen en of er altijd marktconforme bedragen worden gerekend. 
Het gebrek aan tijd en het idee dat het wel goed zit, is voor veel ondernemers reden om niet actief bezig te zijn met facilitaire contracten. Daarnaast beschikken veel bedrijven niet over de specialistische kennis van contractmanagement, laat staan dat ze een vaste contractspecialist in dienst hebben. Ook de beoordeling van de ondersteunende contracten heeft aandacht nodig. Vaak is het lastig te beoordelen waarop moet worden gelet bij een overeenkomst. 
 
AddContract bestaat uit een dienstenpakket en software waarmee, op basis van no cure no pay, bedrijven, organisaties en instellingen eenvoudig en effectief kunnen worden ontzorgd. Door de facilitaire contracten te registeren en bij te houden en deze vervolgens eenvoudig toegankelijk te maken, ontstaat er inzicht en vooral vertrouwen in de kosten versus opbrengsten. 
De combinatie van ervaring en kennis van de specifieke dossiers in het mkb, zorg– en kindorganisaties en lokaal ondernemerschap van de consultants zorgt ervoor dat AddContract flinke besparingen realiseert, gemiddeld tussen de 25 en 30% met uitschieters naar zelfs 50%. 
 
Het concept van AddContract helpt om klanten binnen te halen maar vooral ook bij de ondersteuning van alle onderzoek en werkzaamheden voor de klant. Van de besparing die de consultant realiseert, gaat 70% naar de klant en de resterende 30% zijn inkomsten voor de consultant. Van dit gedeelte draagt de business consultant 30% af. 
 
De overeenkomsten die AddContract afsluit met haar opdrachtgevers (de klanten van de consultant) voorzien in een situatie waarbij de 30% afdracht aan de business partner van toepassing is op de besparing die wordt gerealiseerd over de eerste drie jaar. Naarmate de consultant langer actief is zal deze daarom steeds meer inkomsten genereren uit projecten die de consultant al eerder heeft afgesloten of waar er voor de consultant alleen nog nazorgwerkzaamheden zijn.

De ervaring van Ronald op het gebied van relatiemanagement zal hem naar alle waarschijnlijkheid in staat stellen om uit zijn klanten meer omzet te halen dan gemiddeld.


Meer dan honderden projecten zijn ondertussen uitgevoerd op no cure no pay basis. De grote deskundigheid van de AddContract consultants, gecombineerd met de unieke methodiek, leverde in veel gevallen een positieve bijdrage aan de nettowinst.


Investeer vandaag!