Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Mind5 Training B.V.

Mind5 Training B.V.

Op maandag 30 maart om 14 uur opent het project Mind5 Training B.V. Mind5 ontwikkelt online trainingen en heeft een investeringsvraag voor verdere productontwikkeling, professionalisering en (internationale) schaalvergroting om nog meer mensen online op te leiden.

€75.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Mind5 Training B.V.

Gegevens
KvK: 75225352
Opgericht in: 1-3 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Zaltbommel

Adresgegevens
Kloosterstraat 6
5301BM Zaltbommel

Website

mind5training.com ›

Documenten

Downloads

Wegens het grote internationale succes van het online Optimal Performance Leader 2.0 programma, zal Mind5® Training B.V. in 2020 de volledige overstap maken van trainingbureau naar online learning & development centre.

 

Mind5® is een Nederlandse organisatie die over de hele wereld actief is. Zij leiden mensen online op tot Optimal Performance Leaders. Onder andere topsport trainers, coaches, executives, managers, artsen en mensen in uniform beroepen maken gebruik van de Mind5 M.E.T.H.O.D.© om hun optimaal prestatieniveau te vinden.

 

In een half jaar tijd heeft Mind5® 90 trainers wereldwijd van 22 verschillende nationaliteiten volledig online opgeleid tot Optimal Performance Leaders.

 

In het nieuwe programma Optimal Performance Leader 3.0 worden de inzichten die in het afgelopen jaar zijn opgedaan verwerkt. Het programma, dat bestaat uit 7 hoofstukken en 36 modules, wordt nog professioneel gemonteerd. Tevens wordt er gebruik gemaakt van een professionele voice over en ontstaat er ook de mogelijkheid om het programma te vertalen in bijvoorbeeld het Nederlands, Duits, Spaans, Frans en Portugees. 

 

Met behulp van een kapitaalinjectie wil Mind5® het OPL 3.0 verder ontwikkelen, agenten in de UK, USA, Canada, Australië en West-Europa aantrekken en het Optimaal Performance Leader Program voor het bedrijfsleven ontwikkelen.

 

 

De ontwikkeling van Mind5®

De Mind5® M.E.T.H.O.D.© is ontwikkeld door Roelien Luijt. Zij haalde haar inspiratie uit haar ervaringen uit het bedrijfsleven, de topsportwereld en de onderzoekswereld. 

 

Tijdens haar carrière in het bedrijfsleven kwam ze erachter dat veel mensen grote fouten maakten wanneer zij onder druk kwamen te staan - zelfs de meest ervaren leiders. Hetzelfde patroon is zichtbaar in de topsportwereld, wat haar opviel toen ze onderdeel uitmaakte van de Nederlandse Nationale teams ‘freestyle skiën’ en ‘ultimate frisbee’. 

 

De Mind5® M.E.T.H.O.D.© is getest en doorontwikkeld met behulp van de bekende prestatie- en sport psychologen, sociologen en neurowetenschappers. Roelien werkte samen met experts in het Nederlandse leger en bij de Nederlandse politie, een mindfulness trainer in het Amerikaanse leger en diverse (top)sportcoaches. 

 

De Mind5® M.E.T.H.O.D.©

Een Mind5® is een high five op afstand.

 

M = Manage Stress, Pressure and Crisis Situations

E = Energy Management

T = Team work

H = Hold Focus

O = Optimal Performance

D = Development & Reflection

 

Optimal Performance Leaders helpen mensen in hun directe omgeving optimaal prestatieniveau te vinden door het trainen van emotionele intelligentie en persoonlijk leiderschap.

 

Door het gebruik van ‘experiential learning’ (ofwel ‘ervaringsgericht leren’) koppelen we sportieve en fysieke ervaringen direct aan emoties, waardoor er nieuwe neurologische netwerken in de hersenen worden aangemaakt. Dit leidt tot direct effectieve langetermijn leereffecten.

Investeer vandaag!