Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Chateau Sluijter

Chateau Sluijter

Op maandag 8 juni om 14 uur opent het project Chateau Sluijter. Maxime en William hebben de kans gekregen om Maison van Engelen over te nemen. Maxime en William hebben 100.000 euro nodig om het bekende specialiteitenhuis in een nieuw eigentijds jasje te steken.

€100.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7,5%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Sluijter V.O.F.

Gegevens
KvK: 62803697
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: 's-Hertogenbosch

Adresgegevens
Gageldonk 35
5235CR 's-Hertogenbosch

Website

maisonvanengelen.nl ›
Maison van Engelen heeft een opfrisbeurt nodig!

Deze winkel bestaat nu ruim 25 jaar en heeft een goedlopende klantenkring, maar het kan beter. Hieronder leg ik u uit op welke manier wij dit gaan aanpakken.

Het idee

Doordat er nieuw leven geblazen wordt in de winkel, worden de klanten nieuwsgierig en komen ze altijd even een kijkje nemen. Omdat er een fris, jong stel achter de kassa staat, maken ze makkelijk een praatje. Zo bouwen wij, naast onze vaste klanten kring, nieuwe vaste klanten op. Daarnaast is het natuurlijk een feit dat alle klanten mij al 5 jaar kennen. De klanten vinden het fijn om vertrouwde gezichten te zien. Wij kunnen samen deze winkel naar een hoger niveau brengen, naast het huidige assortiment, een nieuw assortiment presenteren en mee gaan met de mode in o.a. woonaccessoires. Vrienden van ons hebben een eigen meubel- en accessoires lijn voor in huis van groot tot klein. 

Persoonlijke ambitie

Het gaat ons vooral om de ontzettend leuke branche en de gezelligheid in de winkel. Wij zijn allebei mensenmensen en houden van een praatje maken. Ons doel is dan ook erg kort en helder: samen op een leuke manier, gelukkig oud worden. We kunnen ontzettend goed samenwerken, snappen elkaar door en door en we kennen ook beide het personeel erg goed. Wij hopen met de winkel natuurlijk het uiterste te bereiken. 


“Wie weet komt er ooit een tweede filiaal? 
Geen grens ligt te ver en we denken overal over na.”Huidig assortiment
Er wordt al een breed assortiment aangeboden, kaas, delicatessen, verse noten, gevulde tapas planken, kerstpakketten en relatiegeschenken, wijnen, speciaal bieren, sapjes, typisch Bossche producten, kleine geschenkjes, bonbons, diverse dranken, boerderijproducten en woonaccessoires.  

 

Online concurrentie tegenhouden
Hiernaast vind ik het ook een uitdaging om ervoor te zorgen dat mensen naar de winkels blijven gaan, in plaats van het online bestellen wat men voortaan veel doet. Door een gezellig praatje te maken en aantrekkelijke acties te bedenken, blijft men naar de winkels komen, wat cruciaal is in deze tijd. Daarnaast is een stukje kaas proeven via internet erg lastig! En als je visite krijgt, proef je toch graag voordat je iets besteld?!

 

Investeer vandaag!