Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
30ML Coffee & Food Zeist

30ML Coffee & Food Zeist

Op maandag 30 mei om 14.00 opent het project van Sandra en Ries. Deze ambitieuze horeca-dame en heer staan op het punt om hun eigen franchisevestiging van 30ml COFFEE & FOOD te openen op een unieke centrum locatie in Zeist.

€175.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7,5%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
R & S vd Hoeven t.h.o.d.n. 30ml Zeist

Gegevens
KvK: 85682543
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Zeist

Adresgegevens
Emmaplein 210
3701DJ Zeist

Website

30ml.nl ›

Documenten

30ml is een ‘specialty coffee espressobar’. 30ml is vernoemd naar de maat van één shot espresso, de basis van de meeste koffies die bij 30ml gemaakt worden. Bij 30ml espressobars drinkt u niet gewoon een kopje koffie, maar gaat het om de totaalbeleving. Laten zien, ruiken, proeven en beleven wat koffie is. 

De groene koffiebonen kopen de franchisegevers zelf in en ze branden deze in hun eigen koffiebranderij. In de espressobar krijgt u dus een espresso, cappuccino of filterkoffie van de eigen vers gebrande bonen: toegankelijke specialty coffee van kwaliteit. Zo slaan de franchisenemers van 30ml een brug tussen de specialty coffees en het brede publiek. 

30ml is een succesvol en compleet koffieconcept. Naast goede koffie is er ook een ‘all-day brunch-concept’. Klanten kunnen kiezen uit goed belegde broodjes, verse sapjes, huisgemaakt gebak, salades, ontbijtgerechten, pancakes, zoete en hartige snacks en yoghurt met granola. 

Naast brunch en lunch biedt 30ml een borrelkaart met goede wijnen en bieren en vers gemaakte lekkernijen. Het gevoel van een tweede huiskamer, dat is wat 30ml biedt. Uiteraard kunnen mensen hun favoriete koffie, broodjes en zoetigheden ook meenemen.

Momenteel is er een ‘flagship store’ aan Vredenburg 23 en nog een eigen vestiging in hartje centrum Utrecht. Franchisevestigingen zijn er in: 30ml Amersfoort / 30ml Westerpark Amsterdam / 30ml Arena Amsterdam / 30ml Ede / 30ml Hilversum / 30ml Hoorn / 30ml Leiden / 30ml Rotterdam Centrum / 30ml Rotterdam Hart van Zuid / 30ml, Tilburg / 30ml Leidsche Rijn Utrecht / 30ml Nachtegaalstraat Utrecht / 30ml Vredenburg Utrecht / 30ml Venlo. Na Zeist staat er ook nog een eigen vestiging gepland in het Rotterdam Alexandrium.