Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
GrondVrij - Drentse Weelde II

GrondVrij - Drentse Weelde II

Op donderdag 6 april om 10.00 uur opent het project Grondvrij- Drentse Weelde. GrondVrij heeft een financieringsbehoefte van €150.000 voor de financiering van 2 kavels in de 3e fase van de her- en doorontwikkeling van eco resort De Drentse Weelde, met 1e hypotheek.

€150.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

A

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
GrondVrij Ontwikkelen BV

Gegevens
KvK: 67306772
Opgericht in: 10+ jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Veenendaal

Adresgegevens
Zandheuvelweg 6
3904MD Veenendaal

Website

grondvrij.nl/grondvrij-ontwikkelen/ ›

Zekerheid van bouwgrond EN bestemmingsplan geven waarde aan grond. Een prima basis om zaken te doen. Ontwikkelaars met een projectplan dat past op het bestemmingsplan, kunnen met GrondVrij Ontwikkelen voldoende waarde vrij maken om grondposities aan te kopen en hun project verkoopklaar te maken

Hoe?
GrondVrij neemt eigendom van de grond over van de ontwikkelaar voor een waarde inclusief nog te maken ontwikkelingskosten en spreekt op hetzelfde moment met de ontwikkelaar af de grond terug te leveren voor 10% meer. De grond wordt teruggeleverd als de ontwikkelaar de woningen of appartementen heeft verkocht. Tot dat moment betaalt de ontwikkelaar huur voor het gebruik van de grond.
Zo brengt GrondVrij ontwikkelaars samen met spaarders en beleggers die op zoek zijn naar risico-arm rendement als de grondpositie voldoet aan de volgende voorwaarden:

    • er is een ontwikkelaar met een marktconform projectplan
    • het onherroepelijk bestemmingsplan past bij het project
    • met ontwikkelaar is terugkoopwaarde overeengekomen
    • er is voldoende projectmarge om terugkoopwaarde ook met alternatief plan of andere ontwikkelaar te realiseren

    Momenteel biedt GrondVrij Ontwikkelen B.V. een positie aan voor de her- en doorontwikkeling van het resort Drentse Weelde, een prachtige locatie bij Hoogersmilde.