Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


J.J. Jansen Onroerend Goed B.V.

J.J. Jansen Onroerend Goed B.V.

Op vrijdag 26 mei om 10.00 uur opent het project 'J.J. Jansen Onroerend Goed B.V.'

€100.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

A

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
J.J. Jansen Onroerend Goed B.V.

Gegevens
KvK: 81300697
Opgericht in: 1-3 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Tiel

Adresgegevens
Hoveniersweg 15
4001HR Tiel

Website

dolronrivierenland.nl/huis-kopen/nieuwbouw-projecten/premiere-tiel/ ›

In 2020 heeft J.J. Jansen Onroerend Goed B.V. het voormalig bioscoopgebouw 'De Premiere' aan de Walstraatje 4 te Tiel aangekocht. Op grond van de in 2022 verleende omgevingsvergunning is  het mogelijk om het pand te transformeren naar 12 appartementen. Voor de herfinanciering van de aankoop en transformatie van dit pand is in totaal €1.200.000,- benodigd.

Recent heeft de kadastrale splitsing naar 12 appartementen plaats gevonden. Van de 12 appartementen komen er 9 in de verkoop en de financiering van deze 9 appartementen is reeds gerealiseerd. De resterende appartementen worden in eigen beheer gehouden. Dit project betreft een aflossingsvrije lening voor één van deze 3 appartementen die J.J. Jansen Onroerend Goed B.V. in eigen beheer houdt met een individueel doelbedrag van €100.000,-. De appartementen gaan binnenkort in de verkoop bij Dolron Rivierenland Makelaars in Tiel.Investeer vandaag!