Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
Levea B.V.

Levea B.V.

Op vrijdag 3 november 2023 om 10.00 uur opent het project Levea BV. De ondernemer heeft een totale financieringsbehoefte van €310.500 voor de herfinanciering van een verhuurd pand aan de Boeroestraat te Dordrecht.

€27.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Levea B.V.

Gegevens
KvK: 87317206
Opgericht in: 1-3 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Ter Aar

Adresgegevens
Bosveen 21
2461 HA Ter Aar

Website

levea.nl/ ›

Vastgoedondernemer B. Hindriks (Velsen, 1991) is een zakelijk vastgoedbelegger die eerder al in privé in twee verhuurde panden heeft geïnvesteerd. Met deze kennis en ervaring heeft Bernke haar ambitie verwezenlijkt om haar eigen vastgoedbedrijf op te zetten en heeft daartoe Levea B.V. opgericht. Sinds 2022 sloot Levea B.V. meerdere financieringen af via de investeerders van Kapitaal op Maat voor de aankoop van monumentale panden in Gouda en Apeldoorn. Door recente ontwikkelingen in de lopende projecten heeft Bernke een nieuwe financieringsbehoefte van €1.7mio. Er wordt €1.1 mio gefinancieerd door een andere partij. Voor het restant van €600.000,- wendt Levea B.V. zich tot de investeerders van Kapitaal op Maat en de investeerders van Capital Circle met meerdere proposities, onder andere de herfinanciering van één van de 2 verhuurde panden aan de Boeroestraat te Dordrecht. Op dit pand wil Bernke in totaal een bedrag van €310.500,- financieren, middels meerdere projecten via de investeerders van Kapitaal op Maat en de investeerders van Capital Circle. Onlangs is de publieke crowdfund campagne via Kapitaal op Maat gepubliceerd met een doelbedrag van €195.000,- , waarvan €60.000,- via de investeerders van Capital Circle wordt gefund. De looptijd van deze aflossingsvrije lening is 24 maanden en de jaarlijkse rente bedraagt 8%. Ter zekerheid wordt een 1e hypotheek gevestigd met een LTV van 60% op het pand aan de Boeroestraat. Bernke geeft daarnaast een borgstelling af in privé ter hoogte van het volledige bedrag van de financiering.