Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
GrondVrij- De Fontein

GrondVrij- De Fontein

Op vrijdag 3 november 2023 om 14.00 uur opent het project GrondVrij- De Fontein. De ondernemer heeft een totale financieringsbehoefte van €65.000 voor de financiering van 1 kavel gelegen op het resort De Fontein in Eibergen, met 1e hypotheek.

€65.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7,5%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

A

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
GrondVrij Ontwikkelen BV

Gegevens
KvK: 67306772
Opgericht in: 10+ jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Veenendaal

Adresgegevens
Zandheuvelweg 6
3904MD Veenendaal

Website

grondvrij.nl/grondvrij-ontwikkelen/ ›

Zekerheid van bouwgrond EN bestemmingsplan geven waarde aan grond. Een prima basis om zaken te doen. Ontwikkelaars met een projectplan dat past op het bestemmingsplan, kunnen met GrondVrij Ontwikkelen voldoende waarde vrij maken om grondposities aan te kopen en hun project verkoopklaar te maken

Hoe?
GrondVrij neemt eigendom van de grond over van de ontwikkelaar voor een waarde inclusief nog te maken ontwikkelingskosten en spreekt op hetzelfde moment met de ontwikkelaar af de grond terug te leveren voor 10% meer. De grond wordt teruggeleverd als de ontwikkelaar de woningen of appartementen heeft verkocht. Tot dat moment betaalt de ontwikkelaar huur voor het gebruik van de grond.
Zo brengt GrondVrij ontwikkelaars samen met spaarders en beleggers die op zoek zijn naar risico-arm rendement als de grondpositie voldoet aan de volgende voorwaarden:

    • er is een ontwikkelaar met een marktconform projectplan
    • het onherroepelijk bestemmingsplan past bij het project
    • met ontwikkelaar is terugkoopwaarde overeengekomen
    • er is voldoende projectmarge om terugkoopwaarde ook met alternatief plan of andere ontwikkelaar te realiseren

    Momenteel biedt GrondVrij Ontwikkelen B.V. een positie aan op het resort De Fontein te Eibergen. Een beperkt aantal van 5 kavels op het resort is beschikbaar voor nieuwbouw. Op deze 5 kavels is ontwikkelaar voornemens nieuwbouw te realiseren die in eerste instantie zal worden aangeboden aan bestaande huurders op het park.