Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Succesvol gefinancierd
AddContract Arno Portis

AddContract Arno Portis

Op vrijdag 10 november om 14:00 uur opent deze aanvraag. AddContract is een netwerk van professionele consultants, gespecialiseerd in kostenreductie bij MKB-bedrijven, grotere corporates, zorg- en kind-zorgorganisaties. Zijn commerciële kennis en ervaring zal Arno Portis enerzijds inzetten om voor klanten kostenreductie te realiseren, anderzijds kan hij hiermee ook een actieve bijdrage leveren aan de AddContract organisatie. Eerder al sloten 2 franchisenemers van AddContract een succesvolle financiering af via de investeerders van Capital Circle. Beide financieringen zijn inmiddels volledig afgelost. 

€26.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 10%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Dit project is succesvol gefinancierd

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Kostenverlagen.nu

Gegevens
KvK: 91627303
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Hoofddorp

Adresgegevens
Schelphoek 78
2134WR Hoofddorp

Website

addcontract.nl/ ›

AddContract is een franchise-netwerk van professionele consultants, gespecialiseerd in kostenreductie bij het midden- en kleinbedrijf, grotere corporates en zorgorganisaties. AddContract is gestart in 2012 en vanaf 2018 als franchise-organisatie gestart. Momenteel zijn er twee eigen vestigingen en inmiddels 18 franchisers. De ambitie is om in 2025 het aantal van 30 franchise-vestigingen te realiseren.

Mkb-ers hebben het druk met ondernemen. Daardoor nemen veel ondernemers bijvoorbeeld terugkerende facility contracten voor lief. Markten worden steeds flexibeler, de gemiddelde contractduur wordt steeds korter. Veel ondernemers vragen zich onvoldoende af wanneer contracten aflopen en of er altijd marktconforme bedragen worden gerekend.
Het gebrek aan tijd en het idee dat het wel goed zit, is voor veel ondernemers reden om niet actief bezig te zijn met facilitaire contracten. Daarnaast beschikken veel bedrijven niet over de specialistische kennis van contractmanagement, laat staan dat ze een vaste contractspecialist in dienst hebben. Ook de beoordeling van de ondersteunende contracten heeft aandacht nodig. Vaak is het lastig te beoordelen waarop moet worden gelet bij een overeenkomst.

AddContract bestaat uit een dienstenpakket en software waarmee, op basis van no cure no pay, bedrijven, organisaties en instellingen eenvoudig en effectief kunnen worden ontzorgd. Door deze contracten te registreren en bij te houden en deze vervolgens eenvoudig toegankelijk te maken, ontstaat er inzicht en vooral vertrouwen in de kosten versus opbrengsten. De combinatie van ervaring en kennis van de specifieke dossiers in het mkb en de zorg samen met lokaal ondernemerschap van de Business Partners zorgt ervoor dat AddContract flinke besparingen realiseert, gemiddeld tussen de 25 en 30% met uitschieters naar zelfs 50%.

Het concept van AddContract helpt de Business Partner klanten te werven en ondersteunt in het onderzoek en de werkzaamheden bij de klant. Van de besparing die de consultant realiseert, blijft 70% bij de opdrachtgever en de resterende 30% zijn inkomsten voor de consultant. Van dit gedeelte draagt de Business Partner 30% fee af.

De overeenkomsten die AddContract afsluit met haar opdrachtgevers (de klanten van de consultant) voorzien dus in een situatie waarbij de 30% afdracht aan de Business Partner van toepassing is op de besparing die wordt gerealiseerd over de eerste drie jaar. Naarmate de consultant langer actief is zal deze daarom steeds meer inkomsten genereren uit projecten die de consultant al eerder heeft afgesloten of waar er voor de consultant alleen nog nazorgwerkzaamheden zijn.

De ervaring van Portis als directeur op het gebied van inkoop en verkoop zal hem naar alle waarschijnlijkheid in staat stellen om uit zijn klanten meer omzet te halen dan gemiddeld.

Meer dan honderden projecten zijn ondertussen met succes uitgevoerd op no cure no pay basis. De grote deskundigheid van de AddContract consultants, gecombineerd met de unieke methodiek, leverde in veel gevallen een positieve bijdrage aan het rendement van de opdrachtgevers.